mamaplus

Mai mulți polițiști au intrat cu forța în casa unei femei, crezând că un bebeluș este în pericol, dar au aflat că au făcut o greșeală

-
//
07.02.2024

Mai mulți polițiști au intrat în casa unei femei din Marea Britanie, după ce au crezut că un bebeluș este în pericol, însă au aflat ulterior că, de fapt, era doar o păpușă, transmite Sky News, citat de Digi24.ro.

mamaplus

O femeie care vinde păpuși realiste s-a trezit cu poliția în casa ei, după ce oficialii au văzut una prin geam și au crezut că este un bebeluș care are nevoie de ajutor.

Ava Prior, care face păpuși, a declarat că ofițerii au spart ușa din spate, provocând daune în valoare de peste 400 de lire sterline.

În decembrie, femeia a îmbrăcat una dintre păpuși pentru a-i face fotografii, pe care a vrut să le posteze pe internet, iar ulterior a lăsat-o pe canapea și a plecat de acasă.

În același timp, mama ei, cu care vorbește în mod regulat, încerca să o contacteze, dar nu putea pentru că avea telefonul închis, așa că a decis să sune la poliție.

Când au ajuns, polițiștii au confundat păpușa cu un copil adevărat și au spart ușa din spate pentru a intra în casă, însă și-au dat seama că au făcut o greșeală.

„Le-am spus polițiștilor că fac păpuși și mi-au spus că sunt foarte bună la asta, pentru că tocmai ce au intrat în casa mea. De asemenea, mi-au spus că trebuie să o sun pe mama mea, deoarece era supărată pentru că a crezut că mi s-a întâmplat ceva”, a povestit femeia.

După incident, femeia de 44 de ani a pus acum afișe pe fereastra ei cu mesajul: „Păpuși în casă. NU sunt bebeluși singuri în casă. Vă rugăm să NU intrați în panică sau să spargeți uși/ferestre. Multe mulțumiri”.