mamaplus

Maggy Platon, în așteptarea celui de-al doilea copil. Bloggerița a pozat cu burtica la vedere

-
//
17.02.2023

Maggy Platon e însărcinată. Aceasta a făcut anunțul, publicând un video și mai multe poze adorabile, cu burtica de gravidă la vedere.

mamaplus

Tânăra mămică își informează cu regularitate urmăritorii cum decurge cea de-a doua sarcină. Aceasta a menționat că acum graviditatea i se dă mult mai greu decât în cazul primului copil.

“A doua sarcină este total diferită de prima, e chiar opusul, dacă cu Mark totul era simplu și mă simțeam bine, acum până în al doilea trimestru am avut o toxicoză că nu mâncam nimic și toată ziua stăteam în pat.

Cu prima sarcină mă simțeam atât de frumoasă și feminină, a doua sarcină a început cu o acnee de care am scăpat foarte greu.

Mai pe scurt, toate sarcinile sunt diferite și asta e o normalitate. Atât de multe mituri există despre toate aceste simptome, că nici nu știi pe care să le crezi”, a menționat Maggy.

Influencerița și-a încântat fanii cu o ședință foto minunată, care ar putea concura cu pictorialele din cele mai cotate reviste din lume.

Bloggerița arată spectaculos datorită stilului de viață sănătos pe care îl adoptă. Aceasta se alimentează echilibrat și face pilates.

Amintim că Maggy Platon și Sergiu Munteanu mai au un băiețel, Mark, de 3 anișori.

Sursa: Mamaplus.MD