mamaplus

În luna decembrie ai 15 % reducere la TENA Pants!

-
//
03.12.2020

Care este primul lucru pe care trebuie să îl faceți dacă o persoană dragă în vârstă își pierde controlul asupra vezicii urinare și/sau intestinelor? Încercați să nu intrați în panică. La început poate fi dificil și jenant pentru ambele părți. Dar stați liniștiți: incontinența este o situație des întâlnită și există modalități prin care îl sau o puteți ajuta să o gestioneze.

Dacă ați fost alături de o persoană dragă care a îmbătrânit, probabil că ați observat modificările fizice prin care a trecut. Este posibil să nu mai fie la fel de în formă sau îngrijită ca înainte. Probabil că nu mai are vederea și auzul atât de bune. Este normal. 

Și este posibil să aibă probleme similare și cu sistemul urinar. Cu vârsta, acesta este mai puțin eficient ca în tinerețe. Astfel că persoana pierde controlul, parțial sau în totalitate, asupra vezicii urinare și intestinelor. Este vorba despre o afecțiune comună, denumită incontinență.

Incontinența poate fi jenantă și frustrantă pentru persoana dragă. Mersul la toaletă, o activitate privată pe care în trecut o considerau de la sine înțeleasă, scapă dintr-o dată de sub control.

Puteți ajuta dând dovadă de înțelegere. Încercând să nu vă jenați și să nu îi judecați starea. Aflați mai multe despre incontinență și lucrurile practice pe care le puteți face pentru persoana dragă. Îngrijiți-o cu dragoste și acest lucru vă poate apropia. 

Oricare ar fi situaţia sau experienţa dumneavoastră, TENA vă susţine!

mamaplus

TENA Pants este un scutec tip chiloți de unică folosință recomandat pentru o incontinență de la moderată până la gravă. Purtați ca o lenjerie obișnuită, sunt foarte eficiente și ușor de folosit. Sunt soluția ideală atât pentru femei cât și pentru bărbați. Datorită faptului că ajută la continuarea unui mod de viață social, sunt recomandate persoanelor active.

mamaplus

TENA Pants vă ajută să aveți grijă mai bine de cei dragi, datorită designului inteligent şi inovator. Este realizat din materiale super absorbante, concentrate acolo unde este nevoie. TENA Pants este un produs mai subțire care asigură o protecție la fel de mare, dar cu un confort sporit pentru persoana dragă. Uşor de pus şi de scos, vă lasă suficient timp liber în care să vă bucurați de momentele preţioase petrecute împreună.

 • TENA Pants se potriveşte delicat pe conturul corpului.
   
 • Chilotul urmăreşte delicat mişcarile corpului, asigurând o fixare permanentă pentru protecţie sporită. TENA Pants se fixează foarte bine pe corp, oferind persoanei dragi un plus de confort şi siguranță.
   
 • Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplăcut de amoniac, oferind o senzație de prospețime şi încredere.
   
 • Indicatorul de umezeală vă avertizează când trebuie schimbat chilotul de unică folosință.
   
 • Nu este nevoie să desfaceți chilotul TENA Pants pentru a afla dacă acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeală prevăzut la exteriorul produsului, de culoare galbenă inițial, devine albastru atunci când este necesară înlocuirea.

Siguranță împotriva scurgerilor nedorite pentru protecție sporită.

TENA Pants este prevăzut cu bariere performante împotriva scurgerilor nedorite, care asigură protecţie sporită, indiferent dacă persoana dragă stă în picioare, în şezut sau întinsă.

Toată gama de produse igienice TENA este prezentă în rețeaua Farmacia Familiei și Orient.

Doar în decembrie ai 15 % reducere la TENA Pants Scutece-chiloți (mărimi S, M, L, XL).