Lumea miraculoasă în Smart Kids

Lumea miraculoasă în Smart Kids

-
//
26.04.2016

Astăzi lumea se schimbă mult mai repede şi pentru trecerea la o nouă epocă avem nevoie şi de o viziune nouă a calităţii dezvoltării copiilor noştri.

Lumea miraculoasă în Smart Kids

SMART KIDS unifică în sine tot ce e mai bun din pedagogia clasică, metode contemporane de dezvoltare şi educare a copiilor, diversitatea serviciilor, profesionalismul pedagogilor şi un nou mod de amenajare a aspectului interior al încăperilor pentru copii, a calităţii materialelor de finisare şi a utilajului.

Dragi mame şi taţi! Clubul nostru pentru copii este înfiinţat pentu ca copiii noştri minunaţi să aibă posibilitatea de a se dezvolta multilateral şi armonios după o metodă bună.

Cu o deosebită dragoste am amenajat încăperile, am ales un corp didactic calificat, am creat o atmosferă necesară copilului şi minunate posibilităţi de cunoaştere a lumii în acea formă care ideal corespunde cerinţelor lui fireşti.

Lumea miraculoasă în Smart Kids

Grupele noastre:

de la 1 an – 3 ani

Descrierea activităţii: Un compex de activităţi special elaborate, activităţi - joc în comun cu pedagogul, mame şi copilaş. Activităţile sunt structurate pe moduluri care se perindă unul cu altul cu scopul de a-i oferi copilului posibilitatea de a se adapta.

Obiectivul principal al activităţilor pentru aceşti copilaşi constă în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi interacţiune cu maturii şi copiii de vîrsta lor.

Rezultatul activităţilor: Accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare şi gîndire a copilaşului. Dezvoltarea atenţiei, memoriei, a abilităţilor de concentrare şi fixare a atenţiei. Dezvoltarea motoricii fine și grosiere.

Dezvoltarea şi formarea calităţilor fizice: echilibru, rapiditate, coordonarea mişcărilor, mişcări ritmice pe fundal musical.

Durata activităţii – 1-1,5 oră plus ceaiul.

Activităţile se desfăşoară de 2 ori pe săptămînă.

Preţ– 500 de lei lunar.

Lumea miraculoasă în Smart Kids

de la 3 ani – 5 ani

Program de dezvoltare a capacităţilor intelectuale.

Activităţii pentru dezvoltarea gîndirii logice, a diferitor tipuri de memorie. Aceasta permite copiilor să dezvolte abilităţile de analiză, comparare şi generalizare, să concluzioneze.

Făcînd cunoştinţă cu mediul înconjurător, copilul se familiarizează cu diferite obiecte (denumirea lor, forma, culoarea, predestinarea lor), îmbogăţirea

vocabularului, dezvoltarea vorbirii. La activităţi copiii sunt antrenaţi în diferite jocuri ce sunt orientate la dezvoltarea proceselor cognitive (memoria, atenţia, gîndirea, imaginaţia); dezvoltarea senzitivă (determinarea culorii, formei, mărimii obiectului etc.) ; dezvoltarea motoricii fine şi a degetelor mîinii; dezvoltarea limbajului (lexico-gramatical, fonematic) ; dezvoltarea creativităţii (desenul, modelarea, aplicaţia)

Durata activităţii – 1,5 – 2 ore.

Activităţile se desfăşoară de 2 ori sau de 3 ori pe săptămînă.

Preţ– 600 de lei lunar (de 2 ori pe săptămînă) 700 lei lunar – (de 3 ori pe săptămînă)

Lumea miraculoasă în Smart Kids

de la 5 ani – 7 ani

Descrierea activităţii: Program de pregătire a copilului preşcolar pentru şcoală, de dezvoltare armonioasă a copiilor de 5-7 ani. Programul este orientat spre formarea şi dezvoltarea gîndirii copilului, a abilităţilor şi deprinderilor pentru şcoală.

Conţinului activităţilor: Un limbaj şi o comunicare corectă, pregătirea mîinii pentru scris, abilităţi de numărare (calculare), de rezolvare a problemelor, orientare în spaţiu şi timp. Dezvoltarea gîndirii prin simboluri, conţinut (înţelegere) şi a gîndirii abstracte. Abilităţi (deprinderi) de citire. Activităţile sunt moderate de specialişti cu un grad de calificare înalt şi cu o experienţă mare de lucru.

Rezultatul activităţilor:

  • Evidenţierea semnelor identice şi de diferenţiere a obiectelor sau unui grup de obiecte.
  • Formarea (obţinerea) următorului număr din numărul precedent pe calea adăugării unei unităţi, comparării lor.
  • Noţiuni de mărime a obiectelor „lungime”, „masă”, „volum”, substanţă lichidă.
  • Concretizarea noţiunilor spaţiale.
  • Raporturi de timp – devreme-tîrziu, ieri-astăzi-mîine.
  • Analiza sonoră a silabei şi cuvîntului. Audierea vorbirii. Respiraţia în vorbire. Aparatul de articulare. Expresivitatea vorbirii. Cunoaşterea literelor. Diferenţierea noţiunii de „sunet” şi „literă” şi corespunderea lor.

Durata activităţii – 2 – 3 ore.

Activităţile se desfăşoară de 2 ori pe săptămînă.

Preţ– 650 de lei lunar (2 ore) 700 lei lunar – (3 ore)

Lumea miraculoasă în Smart Kids

Lumea miraculoasă în Smart Kids

Mini-grădiniţe

Sunt admişi copiii de la 2-7 ani-

Timpul aflării lor – 3 ore la dorinţă în intervalul de timp de la ora 9.00 – 19.00. Este prevăzută o mica masă (măr/ ceai cu biscuiţi)

Preţ–3 ore – 120 de lei, un abonament de aflare 3 zile pe săptămînă – 850 lei lunar, pe toată săptămîna – 1200 de lei lunar.

Lumea miraculoasă în Smart Kids

Dădacă pe o oră

În cazul cînd aveţi necesitate să plecaţi, iar copilul nu aveţi cu cine să-l lăsaţi vă vine în ajutor „dădaca pe o oră“. Nu retrăiţi pentru copilaş: el se află în mîini de nădejde, sub supravegherea pedagogului nostru cu care îi va fi interesant, nu se va plictisi!

Preţ– 40 sau 50 de lei pe oră în dependenţă de numărul de ore.

Lumea miraculoasă în Smart Kids

Organizarea sărbătorii „Ziua de naştere“ pentru copii.

O sărbătoare pentru copil – este un cadou de neuitat pentru el.

Pedagogii şcolii de dezvoltare SMART KIDS vă vor ajuta să organizaţi „Ziua de naştere” pentru omagiat şi oaspeţii lui. Cu SMART KIDS puteţi serba zuia de naştere a copilaşului d-voastră interesant şi vesel. Ziua de naştere cu SMART KIDS – este timpul veseliei, cadourilor şi surprizelor. Nu veţi fi împovărat de momentele tehnice de organizare, de toate acestea va avea grijă echipa de profesionişti. Împreună cu copilul vă puteţi bucura de sărbătoare.

Deci, avantajele organizării unei serbări cu prilejul zilei de naştere cu SMART KIDS

  • Înfrumuseţarea sălii
  • Pedagogii noştri vor prezenta un teatru de păpuşi, vor confecţiona cu copiii un lucru manual
  • Arenda centrului
  • Sunt toate condiţiile necesare pentru jocuri active pentru copii.

Lumea miraculoasă în Smart Kids

Lumea miraculoasă în Smart Kids

Şcoala de dezvoltare SMART KIDS – este un loc minunat de joc, copiii se vor simte liberi şi degajaţi.

  • Spaţiul (localul) este amenajat în conformitate cu regulile de securitate.
  • Noi singuri vă vom găsi animatori, acua-grim şi vă putem propune şi multe alte lucruri interesante.
  • Vă putem comanda tort şi toate cele necesare pentru a sărbători.
  • Situaţia este sub controlul pedagogilor cu experienţă bogată.
  • Muzică.

Preţ– 80 de lei pentru o persoană (+un matur)

Lumea miraculoasă în Smart Kids

Clubul zilei de odihna

In fiecare simbata de la 10.00 pina la 13.00 copiii sunt asteptati la activitati distractive, jocuri si ateliere creative!!

Pentru detalii si inscrieri sunati la 069233633

Adresa: Lev Tolstoi 24/1  

Tel: 069233633

www.facebook.com/smart.kids