mamaplus

Ludmila Adamciuc: “4 zile și 4 mesaje în inbox: Am născut și eu un copil cu Sindromul Down”

-
//
15.09.2023

Ludmila Adamciuc este una dintre cele mai urmărite mămici de la noi, care are o fetiță cu sindromul Down și care promovează la greu limbajul acceptării. Recent, aceasta le-a scris o scrisoare emoționantă tuturor mămicilor de “copii-soare”, în care le încurajează să creadă în puii lor, pentru a trăi o experiență minunată împreună.

mamaplus

“Dragă mamă,

Știu că poate părea copleșitor și înfricoșător atunci când afli că copilul tău are Sindromul Down. Dar vreau să împărtășesc cu tine experiența mea și să-ți spun că există o lume minunată în fața noastră. Copilul tău este unic, special și aduce bucurie în viețile noastre în moduri pe care nu le-am fi putut imagina.

În fiecare zi, vom învăța împreună și vom crește împreună. Învață să îți asculti instinctele de mamă și să fii un susținător ferm al copilului tău. Nu există nici o limită la ceea ce poate realiza copilul tău cu suficientă iubire, sprijin și încurajare.💛

Am învățat că Sindromul Down este doar o mică parte din ceea ce definește identitatea și potențialul copilului meu. 🫶🏻Cu dragoste și răbdare, am văzut progrese uimitoare și am celebrat fiecare reușită mică și mare.

Așa că îți spun: nu te teme, nu te simți singură și nu îți pierde speranța. 
Împreună cu copilul tău, vei trăi o călătorie minunată plină de bucurii și realizări.🍃

Cu dragoste și încredere 🌸”

mamaplus