mamaplus

Logodnica lui Jason Statham a publicat imagini noi în care își arată burtica de gravidă

-
//
03.11.2021

Rosie Huntington-Whiteley, logodnica celebrului actor Jason Statham, a anunțat în luna august că este însărcinată pentru a doua oară. Vestea a fost salutată atunci de milioane de fani din întreaga lume. Deși ne-a ținut în suspans, Rosie a decis să publice câteva imagini noi cu burtica de gravidă și formele ușor rotunjite.

mamaplus

Logodnica lui Jason Statham arată impecabil, deși nu a anunțat deocamdată termenul sarcinii. Ea a povestit în cadrul unui interviu cum se descurcă în rol de mamă și cum are grijă de sănătatea ei.

”Pentru că am o viață de familie foarte încărcată, îmi plac foarte mult acele momente în care pot rămâne singură. La sfârșitul zilei, când fiul meu adoarme, mă închid în baie pentru o oră sau două și fac o baie, vorbesc cu o prietenă la telefon, citesc o carte, ascult un podcast sau pur și simplu mă odihesc. Este foarte important să-mi fac timp pentru mine.”, afirmă Rosie Huntington-Whiteley.

mamaplus

Rosie Huntington-Whiteley (34 de ani) și Jason Statham (54 de ani) sunt împreună din anul 2010. Cei doi au un băiat în vârstă de 4 ani, Jack Oscar, pe care au ales să-l țină departe de ochii presei.