mamaplus

În loc de cumetrie, au făcut o masă de milostenie pentru săraci

-
//
03.02.2023

În loc de cumetrie, un cuplu din Capitală a decis să facă un bine celor mai triști ca ei. Cei doi părinți au făcut o masă de milostenie în cinstea încreștinării micuței lor, Tatiana, scrie unica.md.

mamaplus

Astfel, părinții Tatianei au decis, cu ajutorul Casei Milosteniei, de pe lângă Mitropolia Moldovei, să organizeze o masă pentru săraci. Astfel au marcat acest eveniment important din viața lor. 

Gestul lor a fost apreciat, iar toți cei care s-au bucurat de acest prânz le-au adus cuvinte de mulțumire.

”Cumătria Tatianei!Imaginea a fost ștearsă.Colaci, friptura, mămăligă și dulciuri pentru botezata Tatiana.Așa au hotărât binecredincioșii săi părinți să facă cumătria fetiței. Imaginea a fost ștearsă.Sa le fie sănătoasă odorașul. Îngerul păzitor primit prin sfântul botez să o călăuzească mereu pe calea mântuirii. Mulțumirea sărmanilor să mijlocească spre milostivirea Tatălui ceresc! Întru mulți și binecuvântați ani. Aceste mese de milostenie sunt pregătite zilnic de 7 ani in scuarul Memorial.

Imaginea a fost ștearsă.Despre cum poți hrăni și tu o zi săracii, poți afla la numărul de telefon 079018301 – monahinea Arhelaia, Casa de Milostenie Sf. Cneaghina Elizaveta”, scrie Casa Milosteniei pe pagina sa de Facebook.

mamaplus