mamaplus

Lindsay Lohan a publicat o imagine inedită de la ceremonia de logodnă cu iubitul ei

-
//
30.03.2022

Celebra actriță Lindsay Lohan și-a anunțat logodna cu iubitul ei Bader Shammas în luna noiembrie a anului trecut. Deși de atunci nu s-a mai auzit nimic despre ei, se pare că petrecerea de logodnă a fost lăsată pentru mai târziu. Tortul uriaș cu inscripțiile care ne duc cu gândul la logodnă a atras un val de aprecieri pe contul de Instagram al actriței.

”El a întrebat-o, iar ea a răspuns Da”, este inscripția sugestivă de pe tortul cuplului proaspăt logodit.

mamaplus

Cât despre nuntă, Lindsay a precizat într-un interviu pentru Good Morning America: ”Vreau să fie cât mai restrânsă, într-un cadru intim. Este un eveniment de familie și vreau să fie cât mai frumos. Aș vrea să fiu o mireasă relaxată și mă voi strădui ca toți invitații mei să se simtă bine. Am început deja să căutăm niște locații și am vorbit cu un designer, care îmi este și prieten, despre rochiile mele de mireasă. Vreau să îmbrac câteva ținute în ziua nunții. Îmi doresc să fie totul ca la carte.”

Bader Shammas este vice-președinte asistent al băncii Credit Suisse în Dubai, unde Londsay Lohan s-a stabilit în urmă cu 7 ani. Lindsay și Bader formează un cuplu de doi ani.

mamaplus