mamaplus

Lilu, în vacanță cu familia: „Am programat această aventură când afară erau -20 grade”

-
//
21.06.2019

Lilu Ojovan a plecat în vacanță, și nu de una singură, ci cu întreaga familie. Se pare că a devenit deja o tradiție ca prezentatoarea TV să-și planifice un concediu binemeritat alături de oamenii dragi. De data aceasta, destinația aleasă a fost Grecia.

mamaplus

„Vacanța noastră a început🙏🏻 In poza suntem 4... in Gașca noastră 8. Mama, tata, Mătușa și unchiul meu - Dunea de Divale și Nanu Bananu. Despre cum ne-am organizat vacanta fără a apela la serviciile agențiilor de turism. De câțiva ani încoace ne place sa călătorim după propriile planuri și posibilități așa ca singuri ne rezervam hotelele, apartamentele, casele in tarile unde mergem. Casa pe care am închiriat-o pentru aceasta vacanta e pe brațul Kasandra și am găsit-o pe booking.com. Am programat aceasta aventura când afara erau -20 grade, e minunat când poți rezerva din timp cazarea pentru ca așa prinzi datele și preturi mai bune. Mare a fost surpriza sa vedem ca putem dimineața sa plecam din Chisinau și deja la amiaza sa facem plaja. Iar pentru comoditatea Mișcării am închiriat o mașina pentru a putea călători in fiecare zi pe plaje diferite. In curând vin și cu alte recomandări. Și deja... scuze pentru ca urmează sa va spammuiesc cu multe poze de vacanta”, a scris Lilu pe contul său de Instagram.

Ajunsă pe meleagurile Greciei, prezentatoarea s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie de culoare roșie, care-i scoate în evidență silueta de invidiat. 

mamaplus

Urmăritorii prezentatoarei TV au remarcat frumusețea acesteia, comentând în dreptul fotografiei: 

„Esti o bucurie, Esti ideala femeie, Cîtă gingășie!, Vorba aia “trasă prin inel”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Sursa: MamaPlus.MD