Lilu și-a arătat burtica de gravidă

Lilu și-a arătat burtica de gravidă

-
//
09.03.2016

Vedeta de televiziune Lilia Ojovan a decis să ne surprindă chiar de Ziua Mamei cu o veste minunată. Va deveni din nou mămică, iar mica minune care va veni pe lume în acest an deja dă de știre că se face mare. Ieri, jurnalista și-a arătat burtica de gravidă.

Lilu și-a arătat burtica de gravidă

„Încă o minune vine în viața noastră. Vă mulțumim pentru gânduri bune. Dragile mele, vă doresc sa fiți împlinite și înconjurate doar de iubire”, spunea Lilia Ojovan, în după-amiaza zilei de ieri.

Lilu și-a arătat burtica de gravidă

Cu doar câteva ore mai devreme, jurnalista a fost pusă în situația să anunțe, din studio-ul emisiunii „Deșteptarea”, pe care o prezintă alături de Bogdan Dascăl:

„Da, ei m-au impus să spun asta, pentru că eu planificam să o fac în altă zi. Aștept al doilea copil și sunt foarte fericită. Mă bucur că de ziua mamei o să împart această veste cu voi. Transmit tuturor mamelor din lume cele mai frumoase urări din lume. Să știți că voi faceți tot ce poate fi mai frumos: voi sunteți dumnezei și aduceți viață. Să creșteți oameni buni pentru țara asta care chiar are nevoie. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru gânduri bune.”

Pentru toate mamele din lume! Vă mulţumesc dragi colegi pentru ... surpriză

Опубликовано Lilu (Lilia Ojovan) 8 марта 2016 г.

Odată cu anunțarea veștii, colegii i-au dăruit Liliei Ojovan un portbebe și un buchet de flori.

Amintim că într-unul dintre interviurile anterioare, Lilu mărturisea cum se vede peste 10 ani: „Cu o masă mare, într-o curte verde. Trei copii jucându-se cu un câine drăgălaş, mulţi prieteni în jurul mesei şi noi doi fericiţi.”

Lilu și-a arătat burtica de gravidă

Sursa: EA.md