mamaplus

Lili Lozan, emoții mari de ziua fiului său: ”Sper să fiu o mamă bună și să fie mândru de mine!”

-
//
03.06.2021

Prezentatoarea TV Lili Lozan trăiește astăzi un amalgam de emoții pe care probabil nu le-a mai simțit niciodată, pentru că astăzi fiul ei împlinește un anișor de când a venit pe lume. Lili  își amintește cu zâmbetul pe buze că acum un an, în data de 3 iunie, la ora 7:15 dimineața a pornit spre maternitate ca să își strângă în sfârșit odorul în brațe. Adrian este un copil mult așteptat și este răsfățatul familiei.

”Azi a râs prin somn, simte că este despe EL! Mulți ani, puiul meu, iubirea mea, copilul meu bun!”, a scris Lili pe rețelele de socializare în această dimineață.

mamaplus

Deși ea a luat decizia de a nu afișa chipul micuțului Adrian, îl putem totuși admira în câteva imagini de colecție pe care le-a publicat tânăra mămică pe Instagram.

mamaplus

”Obosim, vrem să dormim, nu mai avem libertatea de odinioară, dar viața noastră a căpătat atâta sens și nu ne dorim decât să fim părinți buni, să creștem om bun și să fie fericit că ne are. Noi îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru acest copil minunat și suntem recunoscători pentru tot ce ni se întâmplă.

Tare sper să fiu o mamă bună și să fie mândru de mine! Fetelor, mamelor, vă pup și vă îmbrățisez. Cu siguranța fiecare mamă e cea mai bună pentru copilul său, iar maternitatea nu e deloc ușoară, dar ce e ușor în viața asta?”, a mărturisit recent Lili Lozan.

Menționăm că prezentatoarea TV în vârstă de 34 de ani este căsătorită din anul 2014 cu Adrian Dașchevici.

mamaplus