mamaplus

Lidia Bejenaru a aflat de fetița lui Nicolae Botgros atunci când aceasta avea un an

-
//
19.03.2024

Instrumentistul și muzicianul din Moldova Corneliu Botgros a vorbit deschis în cadrul unui podcast despre alegerea tatălui său de a fi împreună cu Anișoara Dabija. Potrivit artistului, ea nu îl judecă și niciodată nu l-a judecat pe Nicolae Botgros. Totuși, el a dezvăluit că nu vorbește cu Anișoara Dabija și nici nu are dorința de a vorbi.

mamaplus

Instrumentistul spune că părinții nu se judecă. „Pentru asta există Cel de sus, acolo se vor regla toate conturile”, a spus Corneliu în cadrul unui podcast „VipMazagin”, transmite Știri.md.

Potrivit acestuia, o doză de supărare a fost în sufletul său, însă el nu a reacționat dur în această situație.

„Nu m-am gândit niciodată să-l părăsesc pe tata. Pentru mine, mama este o ființă, iar pentru tata ea este o femeie. Relația dintre soț și soție diferă foarte mult decât relația dintre copil și mamă. E altceva cu totul. Tata a supărat-o pe mama, dar nu și pe mine cumva”, spune muzicianul.

Până la această situație, Anișoara Dabija era solistă în Orchestra „Lăutarii”. Corneliu spune că aveau o relație colegială, nu de prietenie.

„Ea s-a eliberat din funcție. Cred că a fost un lucru logic, nu mai putea continua cu noi. Noi nu comunicăm și nici nu-mi doresc să comunic cu ea. Asta e alegerea mea. Ea niciodată nu și-a dorit să comunice cu mine. Asta e viața tatăl lui meu, eu mă străduiesc să nu apar acolo. Noi nu discutăm despre asta niciodată”, explică Corneliu Botgros.

Muzicianul susține că mama sa, Lidia Bejenaru, a aflat de fetița lui Nicolae Botgros și Anișoara Dabija atunci când aceasta avea deja un anișor.

„Cu regret, realitatea este una tristă și este foarte greu să alegi o cale potrivită și corectă. Cum să continui, la ce să închizi ochii...”, zice Corneliu.