mamaplus

LIBRARIUS: livrăm cărțile acasă!

-
//
24.03.2020

S-au închis școlile, nu și cărțile! În ultimele zile, ne înconjoară diferite știri pe diferite teme: economia scade, a fost declarată o pandemie în lume, iar în țară a fost introdusă o stare de urgență, toată lumea a fost trimisă acasă: atât copii, cât și adulții.

Totuși, suntem încrezuți că totul va fi bine și la un moment dat vom reveni la un mod normal de viață. Important e faptul ca mai apoi să nu regretăm de timpul petrecut în zadar și nu am beneficiat de oportunitățile carantinei. Acum avem șansa să luăm un joc de masă și să ne jucăm cu întreaga familie, să citim o carte sau să învățăm ceva nou, să facem tot pentru ce până acum nu am avut destul timp...

Librarius îți oferă șansa să procuri cărțile chiar de acasă!

mamaplus

Este foarte important în aceste momente să acordăm atenție copiilor sau să le captăm atenția cu lucruri interactive. Librarius îți propune o gamă largă de birotică și multe jocuri de masă pentru toată familia, astfel încât să petreceți timpul vesel și cu folos.

mamaplus

Alege cartea potrivită care îți va face dispoziție în carantină pe site-ul Librarius cu livrare gratuită în or. Chișinău pentru cumpărăturile de la 250 lei, la pragul casei tale!

Oferta specială: la procurarea cărților în sumă de la 300 lei, primiţi Cadou o Geantă Eco Librarius!

Cititul în exces nu dăunează sănătății!