mamaplus

Lia Taburcean, despre pierderea sarcinii, adopție și ruperea logodnei

-
//
01.03.2023

A reușit să-și creeze un nume sonor în industria muzicală din Republica Moldova, iar in scurt timp prin energia sa debordantă a cucerit inimile multor moldoveni. Totuși, puțini sunt cei care-i cunosc întreaga poveste de viață, prin câte greutăți a trecut ca să ajungă astăzi ceea ce este și să-și poată povesti istoria de succes, transmite știri.md.

mamaplus

Lia Taburcean, invitata emisiunii "Iubește Viața" de la TV8 a oferit declarații exclusive despre copilăria ei, drumul spre carieră, familie și prietenii.

Protagonista a început emisiunea cu cele mai îndepărtate amintiri, mai exact, povestea despre cum aceasta a fost adoptată la șase luni. Lia a mărturisit momente unice de la prima întâlnire cu tatăl adoptiv pe care la îndrăgit imediat și momentul în care a aflat pentru prima oară că este înfiată.

"S-a lucrat foarte mult ca să ajung în familia lor" afirmă ea.

La cinci ani, Lia deja era destul de capabilă să citească. Astfel, aceasta a descoperit o foaie ascunsă într-un dulap pe care scria informații despre adopția care a avut loc cu ani în urmă. 

"Am luat foaia și am ieșit afară la mama, mama a rămas blocată, dar eu doar am dat o întrebare. Mama ma trimis la tata pentru ca să-mi explice el. Nu mi-au spus multe detalii. Dar deja pe la vârsta de 11 ani mi-au povestit întreaga istorie cap-coadă" și-a amintit Lia.

Fiind întrebată despre mama sa biologică, dacă dorește să o cunoască sau dacă are ceva să-i mărturisească, Lia Taburcean a exclamat afirmativ că deja o cunoaște, ce e drept, nu personal. 

"Am cunoscut-o prin internet și i-am dat chiar și un mesaj, dar am blocat-o din start. Am fost foarte discretă la acest subiect. N-o condamn și o înțeleg foarte bine. Vremea era foarte grea atunci și nu se știe prin ce a trecut, avea bani, nu avea, o primeau acasă sau nu, dar mă bucur și-i mulțumesc că mi-a dat viață" povestește protagonista.

O altă perioadă grea din viața Liei a fost prima logodnă care nu a avut un final fericit. Exista mereu între ei doi mama logodnicului care aduce conflicte permanente în cuplu. Dar cea mai mare traumă a fost pierderea primei sarcini la un termen de 3 luni. 

"Sunt momente pe care nu prea poți să le descrii, e tare greu".

Un alt capitol subiect în această emisiune este despre trădarea prietenilor și rudelor. Taburcean povestește despre cum într-un final a rămas doar cu trei prieteni adevărați, iar ceilalți au fost filtrați de timp și greutăți.

"Stăteau lângă mine doar pentru că eu aveam bani, aveam cunoștințe, îmi permiteam să mă distrez în orice țară doream. Erau materialiști".