mamaplus

Lecții de siguranță rutieră la o grădiniță din Anenii Noi

-
//
26.02.2024

Preșcolarii de la Grădinița-Creșă de Copii „Romanița” din Varnița, Anenii Noi, au devenit adevărați experți în regulile de siguranță rutieră.

mamaplus

Cu sprijinul angajaților Inspectoratului de Poliție Bender, micuții din grupurile pregătitoare au participat la o activitate informativă, menită să îi învețe regulile esențiale pentru a fi în siguranță în trafic, transmite Studio-l.online.

În cadrul acestui program, copiii au fost familiarizați cu semnele de circulație, regulile de traversare a străzii și alte aspecte legate de comportamentul adecvat în apropierea drumurilor.

Scopul activității a fost consolidarea nivelului de siguranță al micilor participanți la trafic, oferindu-le instrumentele necesare pentru a naviga în condiții de siguranță pe drumurile publice.

Atmosfera a fost plină de bucurie și entuziasm, iar micuții au fost încântați să participe la diverse jocuri și concursuri legate de regulile de circulație rutieră.

La final copiii au fost răsplătiți și cu mici cadouri, precum jocuri interactive referitoare la „Regulamentul Circulației Rutiere”.

Potrivit managerului grădiniței de copii, inițiativa nu doar încurajează respectul regulilor de circulație încă de la o vârstă fragedă, ci și demonstrează importanța colaborării dintre comunitate și autoritățile locale în promovarea unei culturi a siguranței rutiere.