mamaplus

Lavinia Pîrva și-a făcut o intervenție estetică în zona bustului. Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică Jr.

-
//
04.06.2020

Lavinia Pîrva a mărturisit că și-a făcut o intervenție estetică în zona bustului. Soția lui Ștefan Bănică Jr. este tare fericită, căci acum este, cu adevărat, mulțumită de trupul pe care îl are.

Frumoasa vedetă a scris pe Instagram faptul că a apelat la medicul estetician exclusiv pentru bustul ei, iar îmbunătățirile pe care le-a adus corpului sunt vizibile cu ochiul liber.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris ea pe internet.

mamaplus

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pîrva a mărturisit că nu se va justifica pentru lucrurile pe care le face sau nu. Până acum, nu și-a făcut nicio operație estetică, ci doar a luat parte la programe de remodelare și rejuvenare facială și corporală care au fost minim invazive.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, spunea vedeta acum ceva timp.

mamaplus