mamaplus

Lavinia Pîrva despre soțul său, Ștefan Bănică jr.: ”Este un tată exigent și panicat”

-
//
06.04.2021

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape 8 ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare secret în Bulgaria. Lavinia a mărturisit că soțul ei este ”mai exigent și mai panicat” în diferite situații, când vine vorba despre copii.

Mai mult decât atât, ea a mărturisit că celebrul artist și fiul lor, Alexandru, seamănă foarte mult: “Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”

Ștefan Bănică Jr. a vorbit în cadrul unui interviu mai vechi, despre viața de familie și cum pandemia a apropiat familia și mai mult, petrecând mai mult timp împreună. Dacă pentru unele persoane, pandemia a însemnat haos și o ”ruptură” din punct de vedere social, iată că pentru celebrul artist a însemnat un timp petrecut alături de cei dragi.

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr. pentru VIVA.

mamaplus
mamaplus