mamaplus

Laura Cosoi, lăudată de fani după ce s-a pozat în costum de baie, la un an de la a treia naștere: "Superbă, fără fițe, fără Botox"

-
//
26.06.2023

Laura Cosoi a stârnit o mulțime de comentarii pe rețelele sociale, majoritatea laude, după ce a apărut într-un costum de baie din două piese, naturală și fără pic de machiaj. Acum un an, actrița de 41 de ani a devenit mamă pentru a treia oară.

mamaplus

Laura Cosoi pare că le poate face pe toate. Are o familie frumoasă, trei fetițe superbe și un soț în care-și găsește cel mai bun sprijin, o carieră în lumea teatrului și a filmului, dar și o frumusețe care a făcut-o să fie, de-a lungul timpului, una dintre cele mai admirate femei din România, scrie peroz.ro.

Zilele trecute, blonda s-a pozat într-un costum de baie din două piese. A trecut ceva timp de când Laura, deși nu e străină de ipostaze sexy, s-a mai pozat cu atât de multă piele la vedere. Este, însă, cazul acestei fotografii pe care a pus-o pe rețelele sociale, în care își arată silueta recăpătată cu succes la un an de când a născut a treia oară. Naturală și fără machiaj, vedeta a adunat o mulțime de comentarii laudative.

"După trei copii să arăți așa... e top"; "Foarte sexy, ai o siluetă super"; "Ești foarte frumoasă, Laura"; "Sexy și frumoasă mămică"; "Wow! Arăți senzațional"; "Superbă, fără fițe, fără Botox, pur și simplu adorabilă"; "Foarte frumoasă și naturală! Ești un exemplu! O mămică superbă", au fost câteva dintre mesajele primite de Laura Cosoi pe Facebook și Instagram.

mamaplus