mamaplus

Laura Cosoi a dezvăluit cum ține sub control kilogramele în plus, de când e însărcinată

-
//
23.05.2022

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară și va deveni, din nou, mamă de fată. Actrița se află deja într-un stadiu avansat al sarcinii, însă arată exemplar, iar fotografiile pe care le postează adesea pe rețelele sociale servesc drept dovadă. Cu toate acestea, Laura Cosoi mărturisește că nu și-a schimbat stilul de viață de când a rămas însărcinată și că nu se abține de la mâncare, ba chiar dă curs poftelor pe care le are.

Vedeta din România a mărturisit că a simțit constant nevoia de dulce în cea de-a treia sarcină, motiv pentru care asta a mâncat, în mare parte. Nu a făcut sport, pentru că nu a putut, însă le recomandă mămicilor să aibă obiceiuri sănătoase și, mai ales, să se accepte. Laura Cosoi transmite că își iubește silueta și că se simte foarte feminină când este însărcinată, în ciuda faptului că s-a îngrășat.

„Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie. Ba dimpotrivă, în ceea ce mă privește, din toată perioada vieții mele de 40 de ani, e clar că în momentele în care sunt însărcinată mă simt în forma mea desăvârșită de femeie, din toate punctele de vedere.

Tocmai de aceea, probabil că am tot repetat experiența și n-aș putea spune că nu mănânc anumite lucruri, chiar am mâncat foarte mult dulce în cele două sarcini, cel puțin acum și cu Vera am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia, aveam și sentimentul că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a întâmplat, deci totul e în grafic, se pare că așa simte organismul să reacționeze”, a declarat Laura Cosoi, pentru Revista VIVA.

Nu a făcut sport deloc de când este însărcinată, dar arată exemplar

Mai mult, Laura Cosoi mărturisește că nu a putut să facă sport de când este însărcnată cu a treia fetiță, însă are grijă de corpul ei. Actrița se hidratează corespunzător și este foarte atentă la semnalele pe care i le transmite organismul, pentru a depista orice neregulă.

mamaplus

„E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc.

La Rita să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta. Pe mine, faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”, a mai spus Laura, pentru sursa citată.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună din anul 2012 și au decis să se căsătorească trei ani mai târziu, în 2015. Au împreună două fete, pe Rita și Vera, iar vedeta urmează să devină mamă din nou, în vara acestui an.