mamaplus

Laura Cosoi, de trei ori mamă de fete! Actrița a născut și a publicat prima poză cu bebelușul

-
//
23.06.2022

Laura Cosoi a anunțat pe contul ei de Instagram că a născut cea de-a treia fetiță. Vedeta a postat o fotografie cu mâna micuței, spunând și ce nume va purta aceasta. Apropo, prenumele micuței este format tot din patru litere, cum sunt și cele ale surorilor sale, Vera și Rita.

„Lara. Mulțumim, Doamne”, este mesajul postat de Laura Cosoi.

mamaplus

Înainte de a naște, Laura Cosoi a realizat o ședință foto în lenjerie intimă și un articol pe blogul ei, în care vorbește despre transformările corpului ei la cele trei sarcini.

„În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcină, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat. Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen.

Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez”, a povestit actrița.

mamaplus