mamaplus

Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară

-
//
27.12.2021

Actrița din România Laura Cosoi și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va deveni mămică pentru a treia oară în noul an. Vestea cea mare a fost dată chiar în acest weekend, Laura publicând o fotografie de familie, lângă pomul de Crăciun. Alături de imaginile emoționante, actrița a atașat și un mesaj emoționant, prin intermediul căruia a anunțat că va avea tot o fetiță.

„Cel mai mult îmi place sa fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin si mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.

Ce dar minunat este viața, câtă bogație pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Si pentru asta vă muțumesc! Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!”, se arată în mesajul scris de Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

mamaplus
mamaplus