mamaplus

Lara Fabian, dată în judecată de organizatorii unui concert din București

-
//
06.02.2020

Organizatorii concertului pe care Lara Fabian trebuia să îl susțină luni seară la Bucureşti, International Creative Talent Agency, au anunțat că o vor da în judecată pe cântăreață, pentru că a anulat „unilateral, pentru a doua oară consecutiv” show-ul. Lara Fabian și-a anulat concertul cu numai două ore înainte, acuzând că nu a fost plătită.

Organizatorii concertului de la București au transmis un comunicat în care precizează:

„În seara zilei de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susțină un concert la Sala Palatului, Bucureşti, ora 19:30. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul. Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptăm acuzația falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media”.

Biletele au fost vândute în proporție foarte mare şi organizatorii spun că au pregătit spectacolul „până la ultimul detaliu”.

„Lara Fabian a aterizat în România pe 2 februarie şi totul a decurs foarte bine”, mai spun organizatorii.

Cântăreața a ajuns în dimineața zilei de luni la Sala Palatului, fapt demonstrat de imaginile trimise de organizatori.

„La ora 16:00, a decis să părăsească sala şi să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiți atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori”.

În comunicat se mai arată: „Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti! Absența ei vătămează promoterul şi pe toți cei implicați în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtăşeşte cu noi această problemă”.

Lara Fabian a anulat de asemenea şi spectacolul pe care ar fi trebuit sa îl susțină în Atena pe 1 februarie.

„În noiembrie 2019, cele două concerte din Bucureşti au fost anulate de artistă, motiv care este încă subiect de neînțelegere între cele două părți. Problemele de sănătate invocate sunt discutabile, iar promoterul, care este şi booking agent-ul ei, a suferit pierderi materiale din cauza anulării unilaterale de către Lara Fabian. Atâta timp cât conversația a fost purtată într-o manieră corectă şi calma cu persoanele implicate, nu am simțit nevoia să comunicăm public pe acest subiect”.

În concluzie, spun organizatorii, „vom înainta un proces împotriva artițtei şi managementul acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situații dureroase. Suntem încrezători ca autoritatea competentă va da un verdict corect”.

Lara Fabian a anulat concertul printr-o postare pe Facebook

Cântăreața de origine belgiană Lara Fabian, care avea programat luni, de la ora 19.30, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, a anunțat pe Facebook, cu două ore înainte de show, că spectacolul „este anulat".

„Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată din cauză că sunt nevoită să vă anunț că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanțe nefericite, total independente de voința mea, a trupei sau a echipei mele. Dar, aşa cum am împărtăşit cu voi toate sentimentele mele, trebuie să vă spun şi astăzi adevărul, cu toată obiectivitatea. Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internațional (nu şi pe cele din Franța), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face. Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici să pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi plătită pentru a putea suporta toate acestea. Este pur şi simplu o situație oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul s-ar rezolva, dar lucrurile s-au înrăutățit şi suntem puşi în situația regretabilă de a nu mai continua”, a scris Lara Fabian.