Lămâia este de 10 000 de ori mai puternică decât chimioterapia

Lămâia este de 10 000 de ori mai puternică decât chimioterapia

-
//
04.10.2014

Cancerul apare în rezultatul acidificării organismului și se tratează la fel ca și alte afecțiuni fungice – prin alcalinizare.

Lămâia este de 10 000 de ori mai puternică decât chimioterapia

Paradoxal, sucul proaspăt de lămâie, dacă acesta este utilizat în formă pură, fără zahăr, are proprietăți puternic de alcalinizare și normalizează echilibrul PH-ului în cazul acidității sporite a organismului. De aceea, lămâia se consideră a fi unul dintre cele mai utile produse pentru organism. Însă, dacă lămâia este consumată cu zahăr, se întâmplă invers, nu scade ci sporește aciditatea. Potrivit medicinii ayurvedice, persoana care mănâncă zilnic lămâie sau bea suc de lămâie (cel mai bine de dimineață), nu se va îmbolnăvi niciodată. Unicul lucru care trebuie avut în vedere – lămâie urmează a fi consumată, inclusiv în ceai, fără sâmburi. Sâmburii de lămâie au un efect invers (sunt foarte toxici) și neutralizează toate efectele pozitive ale fructului. Pentru a nu distruge smalțul dentar, sucul de lămâie chiar și diluat, trebuie băut cu paiul, după care, gura trebuie bine clătită cu apă pură sau apă cu puțină sodă de mâncare.

Lămâie – de 10 000 de ori mai puternică decât chimioterapia!

Acesta este ultimul cuvânt în medicină, o soluție eficientă în tratarea cancerului!

Institutul de Științe Medicinale, 819 N. LLK Charles Street Baltimore, Maryland 1201. Lămâia (citrice) este un produs uimitor, care poate distruge celulele canceroase.

Lămâia este de 10 000 de ori mai puternică decât chimioterapia!

De ce noi nu știm acest lucru ? pentru că sunt laboratoare interesate în crearea versiunii sintetice și cale le va aduce profit colosal. Acum vă puteți ajuta prietenul căzut la nevoie transmițându-i informația că sucul de lămâie poate preveni boala. Gândiți-vă numai câte persoane ar putea fi salvate, dar ar cunoaște acest secret păstrat cu scopul de a nu expune pericolului multimilionarii și corporațiile mari.

Sunt mai multe posibilități de consum a lămâii:

Puteți consuma pulpa, sucul, pregăti băuturi, șerbet, biscuiți ș.a.m.d.

Lămâia este de 10 000 de ori mai puternică decât chimioterapia

Lămâia este acreditată cu multe virtuți, însă, cea mai interesantă este influența acestui fruct asupra chisturilor și tumorilor. S-a demonstrat că lămâie este un remediu împotriva tumorilor canceroase de toate tipurile.

Se consideră că lămâia este foarte dăunătoare pentru toate tipurile de cancer. De asemenea, ea este considerată un element antibacterian împotriva infecțiilor

bacteriene și fungice, dar și a viermilor, paraziților din organismul uman. Plus la asta, lămâia reglează tensiunea arterială, scade tensiunea înaltă. Totodată, lămâia are și efect antidepresant și este indicată în cazul tulburărilor nervoase.

Începând cu anul 1970, această informație a trecut peste 20 de cercetări de laborator, iar oamenii de știință au ajuns la următoarele rezultate:

Lămâia distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv de sân, de prostata, pancreas ...

Fructul copacului de lămâie a demonstrat un rezultat de 10 000 de ori mai bun decât productul Adriamycin — preparatul care, de obicei, se folosește în chimioterapie și care încetinește creșterea celulelor canceroase.

Și ceea ce este mult mai interesant – acest tip de terapie cu lămâie distruge doar celulele canceroase și nu le atinge pe cele sănătoase.