mamaplus

La doar 6 ani și-a riscat viața ca să-și salveze surioara de atacul unui câine agresiv

-
//
15.07.2020

Un băiat în vârstă de șase ani din Wyoming (SUA), care și-a riscat propria viață pentru a-și salva sora, a avut nevoie de 90 de noduri chirurgicale pe față. Povestea băiatului pe nume Bridger Walker este descrisă de Newsweek.

În timpul unei plimbări, Bridger a văzut un câine care s-a repezit spre sora sa să o muște. Băiatul s-a poziționat în mod intenționat în fața animalului pentru a o proteja de atac, după care câinele l-a mușcat pe Bridger de obrazul stâng. Chiar și după mușcătură, Bridger și-a ajutat sora sa să se ascundă de câine.

„Dacă cineva ar fi trebuit să moară, am crezut că ar trebui să fiu eu", i-a spus mai târziu mătușii sale Nikki, care, pentru a-l înveseli pe băiat, a publicat o postare pe Instagram despre acest incident.

Postarea respectivă a devenit imediat virală, primind peste 200.000 de like-uri și 11.000 de comentarii. Potrivit mătușii, nepotul ei se recuperează și are o dispoziție bună.

"Rănile lui sunt mult mai bine! Are o dispoziție bună ... Nu poate să zâmbească prea larg, dar a zâmbit când am citit câteva dintre comentarii", a scris ea pe rețeaua de socializare.