mamaplus

La doar 2 luni după divorț, Kim Kardashian și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat (FOTO)

-
//
28.04.2021

La doar două luni de când a semnat actele de divorț de Kanye West, Kim Kardashian este din nou în centrul atenției, întrucât au apărut zvonuri că aceasta ar avea o nouă relație. Potrivit presei internaționale, Kim Kardashian l-ar fi dat uitării pe Kanye West, bărbatul căruia i-a dăruit patru copii și s-ar întâlni cu nimeni altul decât Van Jones, comentatorul de la CNN.

Ba mai mult, fanii acestora n-au încetat să lanseze speculații privind această legătură, ei împărtășind aceeași pasiune, și anume Dreptul.

”Chiar sper să fie adevărat.”, ”Van Jones este o idee bună. Un bărbat deștept. E un bărbat bun și are bani. Ar forma un cuplu frumos.”, ”Cei doi se merită unul pe altul.”, au apreciat unii dintre fani.

Alții, în schimb, au acuzat-o pe Kim că se folosește de acesta pentru a-și dezvolta cariera de avocat.

mamaplus

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori ai CNN, dar are în palmares și un premiu Emmy. Acesta a fost, de asemenea, și consilierul lui Barack Obama în 2009 și a ajutat la înființarea mai multor companii nonprofit. Jones este liber, întrucât a încheiat de curând divorțul de Jana Carter, de care s-a despărțit în 2019.

mamaplus