mamaplus

La Chișinău a fost amenajat un teren de joacă pentru copiii cu nevoi speciale

-
//
08.10.2021

Bucurie mare pentru locuitorii sectorului Botanica. Municipalitatea informează că acest complex de joacă pentru copiii cu nevoi speciale din Chișinău a fost finalizat, iar de astăzi, copiii pot petrece timpul mai vesel, interactiv, dar și în siguranță, în parcul Valea Trandafirilor.

Potrivit edilului capitalei Ion Ceban, terenul de joacă este dotat cu o serie de căi de acces speciale, elemente accesibile pentru copii, leagăne cu măsuri de siguranță suplimentare, tobogane, poduri fixe și acoperire anti-traumatică.

„Complexul de joacă are în dotare bare paralele, complex de joacă, scaune potrivite pentru necesitățile celor mici, leagăne duble, panouri de joacă ce dezvoltă motorica fină, un echipament de fitness, dar și o masă de șah accesibilă persoanelor ce folosesc scaunul rulant. Agentul economic a fost selectat în baza procedurii de achiziții”, a conchis Ion Ceban.

Mai mult, potrivit informațiilor, în nemijlocita apropiere se desfășoară lucrările de amenajare a unui alt grandios complex de joacă pentru copii, care va fi finalizat în curând.

Totodată, la solicitarea chișinăuienilor, până la finele anului, în zonă va fi amenajat un teren de volei.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus