mamaplus

La 62 de ani, actorul Alec Baldwin a devenit tătic pentru a șasea oară

-
//
10.09.2020

Hilaria (36 de ani) și Alec Baldwin (62 de ani) au niște „vești grozave” de împărtășit întregii lumi. Au devenit din nou părinți! „Am adus pe lume un copil seara trecută. Este perfect! Nu putem fi mai fericiți de atât. Stați prin preajmă pentru nume.”, a scris Hilaria, pe contul personal de Instagram.

Puțin mai târziu, Hilaria a dezvăluit pe Instagram că au un băiețel, iar ceilalți frățiori și surioare au o mulțime de întrebări cum ar fi: ”Putem deja vorbi cu el sau nu?”, ”Ce vârstă are bebelușul?” și când îl vor putea vedea. 

mamaplus

Reamintim că soția lui Alec Baldwin a dezvăluit pe 6 martie 2020, că ea și actorul urmează să devină din nou părinți.

Vestea venea la cinci luni de la anunțul că instructoarea de fitness suferise o pierdere de sarcină. Hilaria a anunțat pe Instagram că sarcina cu „fetița lor” s-a încheiat la 4 luni. „Vrem să știți că, deși nu suntem ok acum, vom fi bine. Suntem atât de norocoși să avem alți patru copii sănătoși și niciodată nu vom uita asta.”

Tot atunci, Hilaria a publicat un videoclip în care este liniștită de fiica ei Carmen după aflarea veștii că a pierdut sarcina. „Mulțumesc pentru că îți pare rău că mami este tristă”, a șoptit ea.

Hilaria şi Alec s-au căsătorit în 2012 şi, de atunci, au devenit părinţi de patru ori, când au venit pe lume Carmen (6), Rafael (4 ani), Leonardo (3 ani) şi Romeo (15 luni). Pe lângă aceştia, actorul mai are încă un copil provenit din relaţia cu frumoasa Kim Basinger, fiica Ireland (23 ani).

mamaplus