mamaplus

La 48 de ani, Oana Zăvoranu își dorește un copil: ”Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa!”

-
//
20.08.2021

Oana Zăvoranu n-a renunțat la ideea de a deveni mamă cu ajutorul unei mame surogat și a găsit în Ucraina o clinică care îi permite să facă totul legal. În România este interzis să apelezi la o mamă surogat pentru a face copii, însă Oana s-a orientat rapid și a găsit chiar la vecini această variantă în mod legal.

“E un gând mai vechi al meu. În Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinți, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieții şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat. Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părți.

Fiindcă s-au mai văzut poveşti cu mame-surogat care au încercat tot felul de şantaje ulterioare asupra părinților în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuți sau milionari de-a dreptul. Aşadar, numai mama-surogat până o găseşti, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu ține în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a spus Oana Zăvoranu.

Bebelușul ei va trebui să fie băiat negreșit! Vedeta are deja unele imagini în minte în legătură cu ce va face în viitor de dragul fiului ei.

“Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizați ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoțocârlele şi specimenele din jurul băiatului meu?”, a spus Oana Zăvoranu.