mamaplus

La 40 de ani, modelul Adriana Lima este însărcinată pentru a treia oară (VIDEO)

-
//
21.02.2022

Fostul Îngeraş Victoria's Secret şi-a surprins partenerul de viaţă cu o veste neaşteptată: îl va face tătic peste câteva luni. Splendida Adriana Lima trăieşte din nou bucuria maternităţii, rămânând însărcinată pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani.

Ce-i drept, supermodelul brazilian îşi luase gândul de la a mai schimba scutece, fiicele sale din căsătoria precedentă cu jucătorul de baschet sârb Marko Jarić fiind deja mari: Valentina are 12 ani, iar Sienna are 9 ani.

mamaplus

Dar iată că, la doar câteva luni de când şi-au făcut publică relația pe covorul roşu de la Festivalul de Film din Veneția, Adriana Lima îl face tătic pe noul ei partener, producătorul de film Andre Lemmers.

Vestea a făcut înconjurul internetului, după ce fostul Îngeraş Victoria's Secret a postat un filmuleț pe TikTok, foarte ingenios montat, în care îl vedem pe Andre cum sare ca ars din pat la vederea testului de sarcină. Practic, aceasta a fost "răzbunarea" pusă la cale de Adriana, după mai multe sperieturi provocate în joacă de iubitul ei, de-a lungul acestor luni.