mamaplus

Kylie Jenner a slăbit 18 kilograme după naștere și a pozat în costum de baie

-
//
10.05.2022

Kylie Jenner are din nou încredere să se afișeze pe Instagram în costum de baie, după ce în urmă cu trei luni a născut al doilea său copil și al iubitului ei, Travis Scott. Femeia de afaceri a dat jos 18 kilograme, iar acum afișează silueta care a consacrat-o.

Voluptoasă așa cum o știu toți admiratorii ei, Kylie le-a făcut o bucurie cu pozele din vacanță. Îmbrăcată într-un costum de baie simplu, din două piese, aceasta a amintit de mai celebra ei soră, Kim Kardashian. Kylie s-a pozat pe șezlong, dar și în largul oceanului, urcată pe o placă de surf.

mamaplus

Conform celor de la pagesix.com, bruneta ar fi dat jos peste 18 kilograme de când l-a născut pe fiul ei, în februarie 2022. Tânăra de 24 de ani a mărturisit la acea vreme că sarcina a venit cu un surplus de 27 de kilograme, dar la scurt timp după ce și-a strâns bebelușul în brațe, aceasta s-a și apucat serios de sport și dietă.

mamaplus

Kylie Jenner a vorbit cu sinceritate și despre perioada postnatală, despre care spune că nu a fost cea mai ușoară. 

„Vreau să le spun viitoarelor mame că această experiență poate să fie una grea. Perioada postnatală nu este deloc ușoară, iar pentru mine a fost foarte greu să trec prin asta. Mai greu decât la prima sarcină. Nu este ușor din punct de vedere mental, fizic și spiritual. Este în regulă dacă nu ești bine și când mi-am dat seama că am născut un băiețel sănătos și frumos, m-am liniștit. Trebuie să încetăm să punem presiune pe noi înșine pentru a „reveni”. Totul se face în timp”, a spus Kylie Jenner pe contul său de Instagram după o sesiune de antrenament de pilates și cardio.