mamaplus

Kylie Jenner este însărcinată cu al doilea copil

-
//
21.08.2021

Celebra milionară de peste ocean, Kylie Jenner, una dintre surorile din clanul Kardashian, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Bruneta focoasă și rapper-ul Travis Scott vor deveni părinți pentru a doua oară. Vestea a fost data chiar de Caitlyn Jenner, care a lăsat să îi scape faptul că va deveni bunică pentru a doua oară.

Kylie, în vârstă de 24 de ani, are o fetiță în vârstă de 3 ani pe nume Stormi. Vedeta care s-a îmbogățit datorită brandului ei de cosmetic nu a confirmat încă vestea, dar Caitlyn Jenner, în vârstă de 71 de ani, se laudă că cel de-al 19 nepot al ei este pe drum.

Potrivit publicației TMZ, Kylie este încă la începutul sarcinii, probabil în primul trimestru. Sexul bebelușului nu a fost încă anunțat, potrivit Daily Mail. Vedeta a preferat să se bucure în secret de sarcină, fără să anunțe public ce se întâmplă. De asemenea, se pare că frumoasa bruneta dorea să îi ofere lui Stormi un frățior sau o surioară de mai mult timp.

Kylie Jenner este una dintre celebritățile care au tot, din punct de vedere material. La doar 23 de ani, e în topul celor mai bogate femei tinere din lume. Deși în adolescență era foarte timidă, Kylie a crescut și s-a transformat într-o femeie independentă, bogată și ambițioasă, mândră de ea și extrem de protectoare cu familia ei.

Kylie și-a mărit buzele, a apelat la o intervenție estetică de modificare a pomeților și a mandibulei, lifting în zona ochilor și sprâncenelor și multe altele, acestea fiind doar la nivelul feței. De asemenea, Kylie are o operație de mărire a sânilor, dar și un implant în zona feselor.