mamaplus

Kylie Jenner, despre depresia postnatală: „Am plâns non-stop timp de trei săptămâni”

-
//
21.10.2022

Kylie Jenner a vorbit deschis în noul sezon „The Kardashians” despre lupta pe care a dus-o imediat după nașterea celui de-al doilea copil.

Vedeta recunoaște că a plâns săptămâni întregi după nașterea fiului ei, pe care îl are împreună cu rapperul Travis Scott. 

„Ar trebui să fiu foarte fericită acum, tocmai am născut acest nou copil. Dar am plâns non-stop timp de vreo trei săptămâni”, a declarat Kylie Jenner.

Kylie Jenner a dat naștere celui de-al doilea copil al său pe 2 februarie anul acesta, iar inițial a dezvăluit că numele lui urma să fie Wolf, însă ulterior cei doi părinți au anunțat că s-au răzgândit. De asemenea, vedeta a vorbit despre depresia postnatală pe Instagram în urmă cu câteva luni și le-a împărtășit urmăritorilor ei experiența personală.

„Vreau să le spun viitoarelor mame că această experiență poate să fie una grea. Perioada postnatală nu este deloc ușoară, iar pentru mine, cel puțin, această experiență a fost foarte grea. Mai greu decât la prima sarcină. Nu este ușor din punct de vedere mental, fizic și spiritual. (…) După ce mi-am dat seama că am născut un băiețel sănătos și frumos m-am liniștit.”, a transmis Kylie Jenner la vremea respectivă.

mamaplus