mamaplus

Kylie Jenner a confirmat că este din nou însărcinată și a publicat primele imagini cu burtica de gravidă

-
//
08.09.2021

Este bucurie mare în familia Kardashian! Celebra milionară Kylie Jenner a anunțat printr-un filmuleț emoționant că este în culmea fericirii, pentru că ea și rapperul Travis Scott vor deveni părinți pentru a doua oară.

După ce a fost dată de gol de Caitlyn Jenner, tatăl său, acum Kylie a dat marea veste în mod oficial. La doar 24 de ani, celebra milionară va deveni mamă pentru a doua oară.

Kylie Jenner a surprins pe toată lumea când a postat un video impresionant pe una dintre rețelele de socializare și a surprins toate momentele de până acum. Cea mai mică dintre surorile Kardashian a primit multe felicitări din partea vedetelor de peste Ocean, dar și a primit sute de mii de comentarii și aprecieri din partea fanilor.

Imaginile cu burtica de gravidă postate de Kylie Jenner arată că a trecut deja de primul trimestru de sarcină. Momentan, iubita lui rapperului american nu a dezvăluit sexul bebelușului.

mamaplus

Kylie Jenner și Travis Scott mai au împreună o fetiță, în vârstă de 3 ani, pe nume Stormi. Cei doi au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri, însă iubirea i-a adus mereu împreună.