Ksenia Sobchak: “Mă tem de soțul meu”

Ksenia Sobchak: “Mă tem de soțul meu”

-
//
12.12.2017

Anul acesta, Ksenia Sobchak și Maxim Vitorgan au sărbătorit cea de-a patra aniversare a nunții. Mulți nu au crezut că scandaloasa jurnalistă și artistul dintr-o familie de actori vor putea trăi sub același acoperiș. Cu toate acestea, Kenia și Maxim sunt încă fericiți împreună. În 2016, aceștia au devenit părinții unui băiat, pe care-l cheamă Platon.

Ksenia Sobchak: “Mă tem de soțul meu”

Pentru societate, Ksenia este o fire dură și ciudată, dar acasă ea este o persoană complet diferită. Într-un interviu pentru Lenta.ru, Sobchak a spus că ascultă opinia soțului ei, care este destul de strict în tot ceea ce face vedeta.

"Mi-e frică de soțul meu. Nu știu cum a reușit să obțină acest lucru. Totul se întâmplă de la sine. În principiu, el nu este o persoană dură, dar în același timp mă îngrijorez să nu fac ceva greșit, sunt mereu precaută cu el. Desigur, acest lucru este foarte amuzant: în mintea majorității, eu sunt conducătorul familiei, iar soțul meu este o persoană foarte calmă, un bărbat care stă sub papuc. Dar nu este deloc așa! Toți cei care sunt lângă noi știu că: trăim așa cum își dorește Maxim", a spus Ksenia.

Ksenia Sobchak: “Mă tem de soțul meu”

Candidata la președinția Rusiei a mărturisit că este o soție ascultătoare și o "fetiță firavă". Dacă lui Maxim nu-i place cum este îmbrăcată Ksenia, ceea ce spune sau face, aceasta ascultă opinia soțului și face schimbările necesare.

Ksenia Sobchak: “Mă tem de soțul meu”

Sursa