mamaplus

Kourtney Kardashian s-a logodit! Cum a avut loc cererea în căsătorie

-
//
18.10.2021

E oficial! Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit. Artistul și-a cerut iubita de nevastă pe o plajă din Montecito, California. 

Kourtney Kardashian a avut parte de o cerere în căsătorie spectaculoasă. Travis Barker a făcut o inimă imensă din sute de trandafiri și a îngenuncheat în fața iubitei sale, pe plajă, la malul mării. 

mamaplus

Trecătorii s-au oprit să le facă poze îndrăgostiților, potrivit Page Six. Câteva fotografii a postat și sora mai mare a lui Kim Kardashian pe Instagram. “Pentru totdeauna!”, a scris bruneta pe contul de socializare, lângă imaginile în care apare pe plajă lângă viitorul soț. 

mamaplus

Imaginile postate de Kourtney au adunat peste 4,5 milioane de aprecieri. Printre vedetele care au felicitat-o se numără Winnie Harlow, Paris Hilton, Addison Rae, dar și surorile Kim și Khloe Kardashian.

Kourtney Kardashian (42 de ani) și Travis Barker (45 de ani) sunt împreună de 9 luni. Kourtney are trei copii cu Scott Disick. Travis a mai fost căsătorit cu Shanna Moakler și Melissa Kennedy și are trei fete.