mamaplus

Kim Kardashian și Kanye West au finalizat divorțul. Cât bani urmează să primească copiii vedetei

-
//
30.11.2022

Kim și Kanye West au trăit o poveste de dragoste frumoasă. Cei doi au început să se întâlnească în anul 2012. Primul lor copil a venit pe lume un an mai târziu. Totuși în ciuda momentelor dificile prin care au trecut și a clipelor frumoase petrecute împreună, cei doi au decis să pună capăt căsniciei de șapte ani cu ajutorul divorțului.

Divorțul lor a fost intentat în luna februarie a anului 2021. Kim Kardashian și Kanye West au ajuns în cele din urmă la un acord. 

Kim și Kanye au împreună patru copii. North West, Chicago West, Saint West și Psalm West vor petrece cea mai mare parte a timpului alături de mama lor, dar vor avea activități și program special pentru timpul petrecut cu tatăl lor.

Cei doi părinți vor să împărtășească în mod egal timpul pe care îl petrec cu cei mici. Conform TMZ Kim vrea să se ocupe în totalitate de creșterea celor mici. Fostul soț al vedetei trebuie să-i plătească lunar 200.000 de dolari pentru pensia alimentară a celor mici.

Mai mult, acesta trebuie să asigure 50 % din costurile pentru educația copiiilor și 50 % din conturile care vor reprezenta siguranța familiei sale. În trecut au existat neînțelegeri între Kim și Kanye privind custodia copiiilor.

Artistul a acuzat-o pe vedetă în repetate rânduri de faptul că nu îl lasă să-și vadă copiii. Mai mult, Kim și Kanye urmează să împartă bunurile pe care le-au deținut împreună.

Împărțirea se va face conform acordului prenupțial care a fost stabilit între cei doi, spune The Guardian.

mamaplus
mamaplus
mamaplus