mamaplus

Kim Kardashian se gândește să renunțe la divorțul de Kanye West de dragul copiilor

0
//
04.08.2020

După ce Kim Kardashian era aproape gata să își încheie mariajul cu Kanye, o sursă apropiată a declarat pentru People că starul de reality show e dispusă să încerce să își repare relația. Se pare că cei doi au redevenit apropiați după ce Kim s-a întors la Los Angeles.

„Kanye i-a propus să meargă într-o excursie cu familia, iar Kim a fost de acord. Ea ar face orice să își salveze relația. E totuși destul de complicat. Kim ar vrea ca el să primească ajutorul de care are nevoie, dar el încă nu își dorește asta. Pur și simplu încearcă să le ia pe rând. Nu e sigură că mariajul poate fi salvat, dar e dispusă să încerce măcar pentru copii”, susține o sursă din anturajul celor doi.

Aceeași sursă a mai explicat și cum întreaga familie Kardashian-Jenner își dorește ca rapper-ul să accepte ajutorul, indiferent care ar fi deznodământul relației, fiind îngrijorați pentru sănătatea lui mintală.

Săptămâna trecută, o altă sursă mărturisea că vedeta era pregătită să îi spună adio soțului ei. „Kim e distrusă. Ultimul lucru pe care și-l dorește e să rămână divorțată și cu 4 copii. Știe și ea că va fi bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația în sine. Tinde spre divorț, dar cine știe dacă va semna până la urmă actele”.

Kim a încercat din răsputeri să îi țină pe cei 4 copii, North, Saint, Chicago și Psalm, cu vârste între 1 și 7 ani, cât mai departe de aceste drame, însă ieșirile publice ale soțului ei din ultimul timp îngreunează și mai mult situația.

Totul a devenit public atunci când Kanye West a încărcat o serie de postări jignitoare la adresa lui Kim, Kris Jenner și în general a familiei Kardashian-Jenner pe contul său de Twitter. La scurt timp după, Kim a revenit cu un story pe contul său de Instagram în care explica problemele de bipolaritate ale soțului său, cerându-le fanilor să trateze cu „compasiune” situația lor „complicată și dureroasă”.