mamaplus

Kim Kardashian a publicat prima poză cu toată familia: ea, Kanye West și cei trei copii ai lor (FOTO)

-
//
05.04.2018

Kim Kardashian a publicat prima poză cu toată familia. De la naşterea micuţei Chicago au tot apărut poze diferite, dar până acum, în niciuna nu au fost prezenţi toţi membrii Kardashian-West. Vedeta a reunit toată familia şi toţi au fost surprinşi într-un mod inedit.

Kim Kardashian a publicat prima poză cu toată familia: ea, Kanye West și cei trei copii ai lor (FOTO)

Kanye şi Kim şi-au luat copiii, pe North, Saint şi pe micuţa Chicago şi au încercat să realizeze primul portret de familie. După expresia feţei lor, nu le-a fost deloc uşor. În imagine se poate observa expresia lui Kanye care pare destul de deranjat. North şi Saint nu sunt prea atenţi, fetiţa chiar îşi calcă pe picior şi mama.

Chicago, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, este cea mai liniştită. Stă în braţele lui Kim, doarme. Ar părea că vremea de afară o face fericită. Kim Kardashian a postat imaginea în mediul online. A avut şi un mesaj.

„Nu cred că înţelegeţi cât de greu este să faci o poză de familie. Aceasta este singura poză pe care am reuşit să o facem înainte ca toţi trei copiii să înceapă să plângă. Cred că am plâns şi eu”, a notat Kim.

Kim Kardashian, despre experienţa traumatizantă din timpul naşterii

Într-un interviu pentru Revista Elle, Kim Kardashian nu s-a mai ferit să aducă în discuţie problemele de sănătate pe care le-a avut, de altfel, şi cele care au împiedicat-o să aducă pe lume cel de-al treilea bebeluş, pe Chicago. Vedeta în vârstă de 37 de ani a explicat că experienţa traumatică se referă la momentul în care a născut, s-a confruntat cu o placentă praevia. A sângerat foarte rău.

Foto: Instagram

Sursa: viva.ro