mamaplus

Kim Kardashian dezvăluie motivul despărțirii de Kanye West: ”M-am ales pe mine!„

-
//
11.02.2022

Kim Kardashian a vorbit pentru prima dată, într-un interviu pentru Vogue, despre problemele pe care le-a avut în căsnicia cu Kanye West și despre controversatul divorț care a avut loc în luna februarie a anului trecut.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în anul 2014 și au divorțat în februarie 2021. Vedeta a pozat împreună cu cei patru copii, North (8 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani) și Psalm (2 ani), pentru revista Vogue. Kim Kardashian apare singură pe coperta celebrei reviste, iar titlul de pe copertă este „M-am ales pe mine”.

mamaplus

După 8 ani de relație, Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit, iar între ei s-a declanșat un adevărat război. Artistul american a început să își atace fosta soție pe rețelele de socializare, după ce a lăsat-o pe fiica lor cea mare să aibă cont de TikTok. „De vreme ce suntem în divorț, vreau să știu ce trebuie să fac cu privire la fiica mea, care apare pe TikTok împotriva voinței mele?”, a scris cântărețul pe Instagram.

„Nevoia constantă a lui Kanye de a mă ataca în interviuri și pe rețelele de socializare este, de fapt, mai dureroasă decât orice TikTok creat de North. În calitate de părinte și de principala persoană care are grijă de copii, fac tot posibilul să o protejez pe fiica noastră, permițându-i în același timp să își exprime creativitatea în mediul pe care și-l dorește cu supravegherea unui adult – pentru că asta îi aduce fericire”, a fost mesajul transmis de vedetă după ce fostul soț a atacat-o.

Motivul pentru care Kim Kardashian a divorțat de Kanye West

Kim Kardashian a dezvăluit că s-a despărțit de Kanye West, pentru că nu putea să mai țină pasul cu el și să îi fie alături atunci când el se muta dintr-un stat în altul.

„Pur și simplu nu mai pot face asta. De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum. (…) Cred că el merită pe cineva care să-i suporte fiecare mișcare, să-l urmeze peste tot. Eu nu pot să fac asta. Ar trebui să aibă o soție care îi susține orice mișcare, care călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca o ratată, e al treilea mariaj. Vreau doar să fiu fericită”, declara Kim Kardashian.

„Pentru atât de mult timp, am făcut ceea ce i-a făcut fericiți pe alții și cred că în ultimii doi ani am decis că o să mă fac pe mine fericită. Și se simte foarte bine. Chiar dacă asta a creat schimbări și a provocat divorțul meu, cred că este important să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce te face fericit. M-am ales pe mine. Cred că este bine să te alegi pe tine”, a declarat Kim Kardashian, pentru Vogue.