mamaplus

Kim Kardashian a dat o petrecere în cinstea mezinului Psalm care a împlinit 3 ani (FOTO)

-
//
11.05.2022

După ce a stârnit valuri cu rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala, Kim Kardashian s-a mai liniștit puțin. Și și-a serbat mezinul, pe Psalm, care a împlinit trei ani. Băiețelul pe care îl are cu fostul soț, Kanye West, seamănă incredibil de mult cu rapper-ul.

Vedeta incontestabilă a reality-show-urilor a organizat o petrecere verde în onoarea personajului preferat de micuțul Psalm: Hulk. Micuțul a purtat inclusiv tricou cu mascota evenimentului. Băiețelul este adorabil, pus pe șotii și cu părul cârlionțat.

mamaplus

Kim Kardashian i-a făcut o adevărată declarație pe contul său de socializare: ”La mulți ani, scumpul meu Psalm! Zâmbetul tău luminează o întreagă încăpere, iar chicotele și râsul tău sunt adorabile. Ești băiatul meu pe viață! Te iubesc atât de mult!”.

mamaplus

Pe lângă prieteni, alături i-au fost micuțului fratele Saint (6 ani) și surorile North (8 ani) și Chicago (4 ani).

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014 și au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri celebre. Mariajul însă s-a destrămat, iar divorțul s-a pronunțat în 2022. În timp ce Kanye încă mai caută partenera ideală, Kim pare că și-a găsit jumătatea, cel puțin pentru o perioadă. Ea are de 7 luni o relație cu tinerelul Pete Davidson.

mamaplus
mamaplus
mamaplus