mamaplus

Kaufland a donat 50 de mii de litri de apă pentru 25 de grădinițe din Chișinău

-
//
27.12.2019

În perioada 13 noiembrie - 10 decembrie 2019, Kaufland Moldova a organizat o campanie promoțională în magazinele Kaufland Botanica și Kaufland Ciocana, din Chișinău.

Kaufland a realizat această campanie în parteneriat cu CCF/ HHC Moldova și cu suportul Primăriei Municipiului Chișinău. Datorită implicării cumpărătorilor și cu contribuția Kaufland Moldova, au fost colectați peste 50 de mii de litri de apă îmbuteliată în valoare de aproximativ 500.000 lei, care urmează să fie donată la 25 de grădinițe din Capitală. 

Procedura campaniei a fost una simplă, orice cumpărător care achiziționa trei sticle de apă, primea gratuit încă trei sticle identice, iar Kaufland Moldova contribuia din stocul său cu încă trei sticle de apă pentru donație. Astfel, fiecare grădiniță din cele 25, care vor beneficia de donații, vor avea apă bună pentru o lună de zile. 

Astfel, cumpărătorii au avut posibilitatea să își suplinească rezervele de apă pentru casă, dar și să contribuie la o cauză nobilă - mai multă apă bună pentru copiii din grădinițele din Chișinău.  

„Ne bucurăm că oamenii care își fac cumpărăturile la magazinele Kaufland nu au rămas indiferenți apelului nostru la implicare. A fost o provocare ca timp de patru săptămâni să reușim împreună cu clienții noștri fideli să atingem această cantitate de apă care urmează să ajungă pe mesele micuților din grădinițele din Chișinău. Prin astfel de acțiuni ne propunem să contribuim la binele comunității în care lucrăm”, a menționat Anna Katharina Scheidereiter, CSR manager Kaufland România și Republica Moldova

mamaplus

Campania a fost realizată de Kaufland  în parteneriat cu CCF/ HHC Moldova și Primăria Municipiului Chișinău și a avut loc în perioada 13 noiembrie - 10 decembrie 2019, în magazinele Kaufland din Chișinău, amplasate în sectorul Botanica, pe strada Decebal, 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân, 25/1. 

CCF/ HHC Moldova este un partener de încredere, care împreună cu Kaufland Moldova, în 2019 a realizat mai multe proiecte de responsabilitate socială.