mamaplus

Katy Perry și Orlando Bloom se iubesc ca-n prima zi! Poze incendiare cu cei doi îndrăgostiți

-
//
03.08.2021

Relația celor doi este mai puternică ca niciodată, iar fotografiile suprinse în Capri dovedesc acest lucru. Katy Perry și logodnicul său, Orlando Bloom, au ales să își petreacă vacanța de vară în Europa. În ultima lună, celebrul cuplu a fost văzut în orașe precum Veneția sau Paris, iar pentru weekend, cei doi au ales o altă destinație însorită, și anume insula Capri.

Katy și Orlando au fost surprinși de către paparazzi pe un iaht luxos, unde se relaxau alături de mai mulți prieteni. Chiar dacă nu erau singuri, aceștia nu s-au sfiit să își arate dragostea. Cei doi s-au sărutat pasional și s-au strâns în brațe, dovedind încă o dată că relația lor este din ce în ce mai puternică.

mamaplus

După momentele tandre, aceștia au înotat în marea Tireniană. Katy a ales să poarte un costum de baie întreg, iar Orlando o pereche de pantaloni scurți într-o nuanță de roșu aprins.

Ulterior, cântăreața s-a schimbat într-o rochie lungă, cu un imprimeu floral.

mamaplus

Pe lângă prietenii apropiați, aceștia au fost însoțiți în vacanță și de fiica lor, Daisy Dove, dar și de Flynn, fiul lui Bloom și al Mirandei Kerr. Miranda și Katy au o relație extrem de apropiată, cele două vorbind adeseori în mod public despre familia lor „modernă” și fericită.