mamaplus

Katy Perry și Orlando Bloom au publicat primele poze cu fetița lor

-
//
09.03.2021

Fericiți și relaxați, cântăreața Katy Perry și actorul Orlando Bloom au fost surprinși recent pe o plajă din Hawaii, alături de fiica lor în vârstă de șase luni, Daisy Dove. Chiar dacă își țin fetița departe de ochii lumii, avem ocazia să o admirăm pentru prima dată în două poze care au devenit între timp virale, scrie publicația britanică Mirror.

mamaplus

Chiar dacă pe rețelele sociale au apărut între timp și comentarii răutăcioase în adresa lui Katy, precum că ”s-ar fi îngrășat cam mult” după sarcină, ea și-a luat între timp un antrenor personal pentru a reveni la formele de odinioară. Mai mult decât atât, pe lângă antrenamentele zilnice, artista urmează și sfaturile unui nutriționist, pentru că alimentația este și ea importantă dacă vrei să obții rezultate frumoase.

Orlando Bloom însă a primit zeci de comentarii siropoase din partea admiratoarelor, pentru că se menține în formă și chiar îi stă bine în rol de tătic.

mamaplus

Katy și Orlando s-au cunoscut în anul 2016, iar în luna februarie 2019 s-au logodit. Cuplul își dorește mult o nuntă frumoasă în Japonia, dar așteaptă anularea restricțiilor cauzate de pandemie.