mamaplus

Katy Perry și fetița ei de un anișor, surprinse la plimbare pe străzile din Santa Barbara

-
//
21.02.2022

Celebra cântăreață americană Katy Perry se bucură pe zi ce trece de prezența fiicei sale. Daisy, în vârstă de 1 an, a învățat deja să meargă singură, motiv pentru care artista a decis să profite de vremea însorită și au ieșit la plimbare. Cele două au fost surprinse pe străzile din Santa Barbara, unde cântăreața a purtat o ținută lejeră și confortabilă.

Fetița de un an a lui Orlando Bloom merge deja singură, iar mama ei are toată încrederea să o lase să facă primii pași pe străzile din California. Cele două au fost fotografiate la Grădina Botanică din orașul natal al lui Katy, Santa Barbara. Purtând o rochie cu guler bej, cântăreața s-a asigurat că o supraveghează pe fiica ei, în timp ce se bucurau de ieșirea însorită.

mamaplus

Katy a completat look-ul casual, dar șic, cu o șapcă de pescuit supradimensionată și sandale din piele maro. Artista și-a ținut ochii pe fiica ei și a fost pregătită pentru orice. Când Daisy Dove era puțin prea obosită pentru a continua să meargă singură, Katy a ridicat-o în brațe și și-au continuat așa plimbarea.

Deși nu era clar dacă Orlando s-a alăturat familiei sale, sursele spun că actorul face tot posibilul pentru a fi cât mai prezent în viața fiicei sale.

mamaplus

Katy Perry a născut-o pe Daisy Dove în urmă cu mai bine de un an, în august 2020. Cântăreața nominalizată la Grammy și-a luat rolul de mamă în serios încă din prima clipă și susține că viața i s-a schimbat complet. Artista chiar a glumit, spunând că vede deja în fiica ei o adevărată vedetă pop.

„Acum că sunt mamă, viața mea este total diferită și totuși mi-am dat seama că seamănă oarecum cu a fi o vedetă pop. Ești treaz toată noaptea, de obicei ții o sticlă cu ceva, există vărsături pe podea și sânii tăi stau mereu afară.”, a spus vedeta la The Ellen DeGeneres Show.