mamaplus

Katy Perry, apariție surprinzătoare la trei luni de când a devenit mamă

-
//
17.11.2020

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu aproape trei luni de zile, iar de curând și-a surprins fanii cu o apariție de invidiat. Artista în vârstă de 36 de ani a făcut publice imagini inedite de la filmările pentru emisiunea ”American Idol”, reușind astfel să-și surprindă total fanii.

Katy s-a lăsat fotografiată la pupitrul de jurat și și-a etalat mândră coafura și machiajul ce-i sublinia trăsăturile fizice.

”Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreaga lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou-născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viața multor nou-născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou-născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus, într-un comunicat, proaspeții părinți.

mamaplus