mamaplus

Kate Middleton a vorbit despre al patrulea copil: „William nu-și mai dorește”

-
//
16.01.2020

În ultima vreme au tot apărut zvonuri că Ducesa de Cambridge ar fi din nou însărcinată, însă Kate nu a confirmat și nici nu a informat știrea până acum. În timpul unei vizite în Bradford, soția Prințului William a vorbit pentru prima dată despre cel de-al patrulea copil.

Kate și Prințul William au fost miercuri în vizită la un centru de copii din Bradford, iar unul dintre fani a întrebat-o pe Ducesă când își vor mări familia. Deși până acum s-a ferit să vorbească despre acest subiect, Kate nu a mai ezitat și a vorbit pentru prima dată despre al patrulea copil.

Ea a mărturisit că și-ar mai dori un copil și acest lucru ar putea să se întâmple, dar deocamdată soțul el nu-și mai dorește încă un copil, iar vestea i-a dezamăgit pe fani, care sperau ca noul moștenitor să vină cât mai curând. 

„Nu cred că William își mai dorește și alți copii”, i-a răspuns tristă Ducesa lui Josh Macpalce, un tânăr de 25 de ani care suferă de sindromul DiGeorge și de autism, care a felicitat-o pentru cei trei copii minunați.

Prințul William (37 de ani) și Kate Middleton (38 de ani) au împreună trei copii, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (2 ani) și Prințul Louis, care în luna aprilie va împlini doi ani.

Zvonurile că Ducesa ar fi însărcinată s-au intensificat în luna decembrie, după ce și-a anulat prezența la un eveniment în ultimul moment și nu și-a însoțit soțul în turneul regal din Kuweit și Oman, deși inițial anunțaseră că vor merge împreună. Kate nu și-a îndeplinit îndatoririle regale doar pe timpul celor trei sarcini, aceasta suferind de grețuri matinale severe.