mamaplus

Kate Middleton a fost obligată să se autoizoleze timp de 10 zile

-
//
05.07.2021

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este obligată să se autoizoleze timp de 10 zile, pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19. Asta în ciuda faptului că s-a vaccinat cu ambele doze.

Chiar dacă ducesa de Cambridge s-a vaccinat anti-Covid cu ambele doze și toate testele de până acum au ieșit negative, Kate Middleton tot trebuie să se autoizoleze. Este parte din protocolul impus de Guvernul britanic ca, atunci când intri în contact cu o persoană depistată pozitiv cu Coronavirus, să te autoizolezi, indiferent dacă ai făcut sau nu vaccinul.

Cu cine s-a întâlnit Kate?

Săptămâna trecută a fost una încărcată pentru ducesă. A fost în vizită la Wimbledon, unde s-a întâlnit cu Sally Bolton, directorul executiv de acolo, și fostul jucător de tenis Tim Henman. Apoi s-a îndreptat spre Royal Box, unde s-a conversat cu antrenorul de fitness Joe Wicks. A pregătit deserturi din zmeură la All England Club și, nu în cele din urmă, a mers cu fiul ei, George, și soțul William pe stadionul Wembley, la meciul Anglia – Germania din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Acest itinerariu prezintă câteva dintre posibilele contacte care au fost, apoi, confirmate pozitiv. Comunicatul de presă, transmis de CNN, din partea Palatului Kensington, precizează doar că întâlnirea cu respectiva persoană ar fi avut loc săptămâna trecută. De vineri, ducesa a intrat în autoizolare și nu prezintă nici un simptom.

Și-a anulat toate evenimentele

Fără nici un simptom, dar totuși în autoizolare, ducesa a fost obligată să-și anuleze toate întâlnirile de săptămâna aceasta. Din acest motiv, prințul William a ajuns neînsoțit la aniversarea a 75 de ani a NHS – sistemul britanic de sănătate.