mamaplus

Kătălina Rusu, extrem de fericită alături de soțul său: ”Urmează multe noutăți frumoase”

-
//
16.10.2019

Chiar de Hramul Chișinăului, pe 14 octombrie, interpreta Kătălina Rusu și alesul inimii sale Andrei Croitoru, au mers la biserică pentru a celebra un an de la cununia religioasă de care își amintesc cu mare drag. Artista spune că trăiește cu intensitate aceste momente și ne-a dezvăluit câteva detalii interesante din viața de familie.

Sărbătoarea a început în zori și a continuat seara într-un local din capitală, unde Kătălina a fost surprinsă frumos de soțul ei cu un decor romantic și multe flori. Ea a purtat o rochie albă mulată și o coroană încrustată cu pietre: ”M-am gândit că ar fi banal să port voalul în ziua aniversării noastre și dacă tot soțul îmi spune mereu că sunt regina lui, am decis să port o coroană frumoasă, confecționată de o meșteriță talentată de la noi. Detaliile le-am gândit din timp, dar evenimentul a fost organizat în aceeași zi.”

Nunta de hârtie aduce cu ea multe amintiri minunate, dar și lecții învățate.

”Nu avem așteptări unul de la celălalt și ne bucurăm de momentele care se întâmplă zi de zi în viața nostră. În acest an dragostea noastră s-a făcut și mai intensă. Greutățile le percepem ca pe niște etape pe care trebuie să le trecem împreună.

Ne dorim foarte mult să devenim părinți. Să avem o familie corectă, creștină, frumoasă. Dacă sincer, noi nu avem momente de criză sau certuri, pentru că am ajuns deja la maturitate. Eu mai fac uneori mofturi, dar Andrei are mereu înțelepciunea necesară pentru a aplana orice conflict. Încercăm să ne auzim unul pe celălalt. A mai trecut un an în care m-am convins că am făcut alegerea corectă și am un soț pe care îl iubesc foarte mult.”


Artista a mai dezvăluit pentru MamaPlus.md că în curând va reveni cu o veste frumoasă și intuim noi că ar fi vorba despre un nou membru în familia lor.

mamaplus
mamaplus