mamaplus

Karizma a împlinit 33 de ani. Logodnicul ei a dezvăluit lucruri neștiute despre ea

-
//
04.01.2021

Deși de mai bine de doi ani se află peste ocean, departe de prietenii și familia sa din Moldova, Olga Fesenco alias. Karizma este mereu prezentă pe rețelele sociale și astfel putem să urmărim cum se bucură de noua etapă din viața ei. Cu siguranță emigrarea în Statele Unite ale Americii alături de fiica sa de 5 ani i-a schimbat viața în bine, ea întâlnindu-l acolo și pe actualul său logodnic, originar din Moldova. Fostul jurnalist Ion Ghimpu este îndrăgostit până peste cap de Olga și, deși nu a mai făcut-o până acum, a decis să-i transmită un mesaj public în care își declară iubirea și admirația pentru ea.

”De ce o iubesc? stați așa că vă zic... Când am cunoscut-o mai bine, mi-am dat seama că deși pare întotdeauna o femeie de fier, ea este fragilă! În ea se ascunde un copil firav, deseori neajutorat... deghizat într-o femeie nemaipomenit de puternică! Deși are momente când pare nehotărâtă, fricoasă, supărăcioasă, și chiar, uneori mofturoasă... pusă în fața oricărei greutăți, se transformă într-o luptătoare, care arde de nerăbdare să înfrunte orice, fără a depinde de ceilalți. Și pe femeia asta “fatală”, o deosebești dintre celelalte... Îi plac oamenii, și adesea, se învârte între ei, ca peștele în apă. Super sociabilă, mereu cu bună dispoziție, ăi uneori, extrem de vorbăreață!

Ador când se bucură pentru gesturile mici. Probabil e din cauza că, zâmbetul ei e molipsitor! Nu cautș atenția tuturor, și nu cerșește complimente gratuite. La toate astea se mai adaugă că e și frumoasă! Și apropo... nu-i place să-i spun asta! Ați mai întâlnit o fată care să nu vrea să audă că e frumoasă?! De parcă nu vrea să creadă acest cuvânt, care o definește perfect! E pur si simplu minunată! Și o iubesc! Chiar dacă de multe ori nu i-am arătat cât de mult merită să fie iubită și apreciată, chiar dacș de multe ori am scos-o din sărite și am făcut-o să-și piardă încrederea în sine, și chiar dacș uneori nu am luat cele mai inspirate decizii, ea știe c-o iubesc cu tot sufletul meu! Îi iubesc trupul, sufletul, și tot ce se poate gșsi în ele! Azi e ziua ei! La mulți ani scumpa mea! Să trăiești mult și să ne fii mereu alături!

PS: De exact un an îmi ești și logodnică! Îți mulțumesc pentru tot!”, mărturisește Ion Ghimpu.

Karizma nu a trecut cu vederea mesajul drăguț și pe alocuri siropos al logodnicului ei și i-a oferit un răspuns pe măsură.

”Ce noroc pe capul nostru că ne-am întâlnit în această viață! După descriere încep puțin să cred că ai mare noroc de această femeie lângă tine (habar nu am cine e ea) dar și mai tare înțeleg ce noroc are femeia aceasta de un bărbat ca tine alături! Te iubesc! Îti mulțumesc”, scrie Karizma.

mamaplus