mamaplus

Justin Timberlake și Jessica Biel au publicat două imagini rare cu cei doi copii ai lor

-
//
21.06.2022

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt extrem de privați în ceea ce privește viața lor personală, așa că imaginea postată de artist i-a bucurat enorm pe fanii cuplului. Cu ocazia Zilei Tatălui, Justin Timberlake a postat pe contul său de Instagram o fotografie rară cu cei doi copii pe care îi are împreună cu actrița Jessica Biel. În imaginea adorabilă îl putem vedea pe Silas, în vârstă de șapte ani, cântând la pian alături de fratele său, Phineas, în vârstă de doi ani.

„Cele două melodii preferate ale mele. La mulți ani tuturor taților!”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

mamaplus

Și Jessica Biel a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu întreaga familie, precum și o declarație de dragoste pentru soțul său.

„Pentru lume ești ca un tată. Dar pentru familia noastră tu ești întreaga lume. Te iubim, dragule. Îți mulțumim că ești totul pentru noi!”, a scris actrița.

mamaplus

„Să fiu tată e mai bine decât orice mi-aș fi imaginat. Sunt recunoscător taților și bunicilor mei pentru că au deschis drumul, făcând sacrificii astfel încât eu să-mi pot trăi visul, și pentru că m-au învățat că viața adevărată se întâmplă în toate micile momente. O zi a tatălui fericită tuturor taților!!!”, a mai scris Justin Timberlake într-o altă postare anterioară.